Home Përvojat e Studentëve

Përvojat e Studentëve

Studentë shqiptarë në Gjermani

Studentë shqiptarë në Gjermani

Të studiosh jashtë vendit është një sfidë, e kjo sfidë bëhet më e vështirë në Gjermani, për shkak të gjuhës dhe mënyrës së edukimit....