Home Studime ne Gjermani

Studime ne Gjermani

reasons to study in germany

Pse të studioni në Gjermani?

Lidhjet internacionale dhe partneritetet e universiteteve gjermane me shumë universitete të tjera në botë janë shumë të mira. Çdo vit studentëve nga Gjermania ju...
working and studying in germany for international students

Studimet e kombinuara në Gjermani: Çfarë mundësish kanë studentët e huaj...

Studimet e kombinuara (Duales Studim) kanë të bëjnë me trajnim teorik në Universitet, Akademi apo Shkollë të Lartë me praktikë të pandashme në një...
Learn to speak the German language in Germany

Studioni Gjuhën Gjermane në Gjermani

Gjuha gjermane nuk e ka rëndesinë e një gjuhe ndërkombëtare si gjuha angleze dhe gjithashtu nuk flitet në atë masë sa gjuha spanjolle mirpo...

Shëndeti dhe Trajtimi Mjekësor në Gjermani

Një gjë shumë e rëndësishme gjatë studimit në Gjermani është gjetja e një sigurimi të përshtatshëm shëndetësor. Ju duhet ta mendoni dhe ta zgjidhni...
MBA in Deutschland

MBA në Gjermani

Niveli - Master në Administrimin e Biznesit (MBA) është një nga drejtimet më të popullarizuara dhe i njohur në nivelin master në të gjithë...
Studying and living in Germany cost

Sa Kushtojnë Studimet në Gjermani

Pyetja në moton „Dhe sa kushton kjo ?“ është një nga të parat apo shpesh bëhet nga prindërit nese dëshira juaj është që ju...
Studying Engineering in Germany as an international student

Studimi i shkencave inxhinierike në Gjermani

Shkencat inxhinierike janë një drejtim mjaft interesant dhe absolventët janë mjaft të kërkuar në tregun e punës.  Studimet kryesore përfshijnë makinerinë, elektroteknikën, informatikën, inxhinierin...

Si të studiojmë në Gjermani

Drejtimet e ndryshme për studime dhe studimet në universitete janë të ndryshme dhe dallojnë nga vendi në vend. Për këtë arsye një ë e shkurtër...
germany student time management advice

Planifikimi kohor

Planifikimi i parapërgaditjes së studimit semestral dhe gjithashtu studimit jashtë vendit përmban në vetvete shumë punë. Ka shumë pyetje të hapura për të sqaruar...