Home Kushtet dhe Viza

Kushtet dhe Viza

Puna dhe sigurimi social ne Gjemani

A mundem unë si student i huaj të punoj në Gjermani ? Shumë klienta tonë dëshirojnë që gjatë qëndrimit të tyre në Gjermani edhe të...
accommodation and banking for students in german universities

Banimi dhe Xhirollogaria Bankare në Gjermani

Fatkeqësisht gjetja e një banese në Gjermani është një prej sfidave më të mëdha. Shumë studenta të huaj kërkojnë një banim për qëndrim në...